Zwangerschap van week tot week

Zwanger? Houd een dagboek bij

Zelf weet je het misschien al een tijdje; iedere keer voelde je iets wat niet helemaal normaal was. ‘Zou het echt waar zijn, ben ik zwanger?’. Je wilt het wel van de daken schreeuwen. Maar als je zwangerschap nog heel pril is, is het ook verstandig om nog een beetje voorzichtig met het goede nieuws om te gaan. Een leuk idee om mee te beginnen, is om je zwangerschap van week tot week bij te houden in een dagboek.

Blijvende herinnering

Zwangerschap Van Week Tot WeekHet voordeel van het bijhouden van je zwangerschap van week tot week is dat jij later een prachtige herinnering hebt aan een mooie periode in je leven, namelijk de geboorte van je kindje. Als je je zwangerschap van week tot week bijhoudt, kun je exact bijhouden hoe je je voelt en hoe je groeit.

Vaak zijn er al dagboekjes te verkrijgen die helemaal gericht zijn op je zwangerschap van week tot week. Deze dagboekjes zijn leuk geïllustreerd en geven ook aan hoe je kindje iedere week groeit. Het is een superleuk kadootje ook voor een baby shower! Hier vind je nog wat leuke tips, trouwens!

zwangerschap weken

Handige tips

Wanneer jij je zwangerschap van week tot week gaat bijhouden, zul je ook veel hebben aan de tips die overal in deze dagboekjes staan vermeld. Bijvoorbeeld wat je kunt doen aan zwangerschapsmisselijkheid en nog veel meer!

Back To Top